A Szakma Tisztességéért Közhasznú Alapítvány

Az alapítványt 4 magánszemély és a Győri Ipartestület hozta létre. Célja, hogy a felnövekvő generációkat megismertesse az egészséges életmóddal és környezettel, a szakmai tevékenység értékrendjét visszaállítsa, a modern üzleti tudományok terén való jártasságszerzés érdekében, az általános közismereti és szakmai képzések szervezése keretében bemutassa a gyakorlati élet tapasztalatait. 

gészségügyi, oktatási, valamint tudományos programok (iskolarendszerű és iskolarendszeren kívüli képzések, továbbképzések, átképzések) szervezésével, a higiéniára, valamint az esztétikumra való törekvés érdekében különösen a fodrász, kozmetikus, műkörömépítő illetve fogtechnikus szakképzés keretében minél szélesebb körben elérhetővé tegye a fenti vívmányokat.

A műszaki tudományok területén hasonló szintű programok biztosításával a műszaki intellektus és szaktudás korkövetelmény szintű biztosítása érdekében a hiányszakmákban, különösen  a gépjárműszerelő, karosszérialakatos és autófényező szakmákban kíván az alapítvány indítani képzéseket.

A modern üzleti tudományok területén napjaink tudományos eredményeinek felhasználásával a mai gazdasági élet elvárásainak eleget tenni tudó marketing- és reklám menedzser, illetve asszisztens, általános menedzser és asszisztens, idegenforgalmi menedzser és idegenvezető, valamint az illem, etikett és protokoll területén nyújt az alapítvány magas szintű képzést.

 Lloyd Ipartestületi Szakképző Iskolát a Szakma Tisztességéért Alapítvány hozta létre, amely a közoktatási intézmény fenntartója is egyben.

A szakképző iskola levelező tagozatán a Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Tanítóképző Főiskolával együttműködve, elindította a felsőfokú gyakorlati oktató képzést, mellyel növelheti  a minőségi gyakorlati oktatók létszámát.

Ezen kívül fokozottan figyel arra, hogy a képzésben részt vevők széles körű információhoz jussanak, valamint a szakirányú képzések mellé az élet más fontos területéről is mélyreható tudás birtokába kerülhessenek.

Az alapítvány nappali tagozaton elindított képzései: gyakorló fodrász, gyakorló kozmetikus, kozmetikus, sportedző.

A szakképző iskola rendelkezik tanműhellyel, ahol lehetőséget nyújt a fiataloknak a szakmai alapok maximális elsajátítására.

Sportedző képzésében több mint tíz sportág edzőinek képzését vállalja.

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.