Aktuális pályázati lehetőségek

A pályázatok terén jelenleg érezhető a nyár szellemisége, azért néhány nemzetközi lehetőség van jelenleg is oktatáshoz - képzésekhez, szemináriumokhoz, mobilitáshoz kapcsolódóan egyrészt a Tempus Közalapítvány gondozásában, másrészt pedig a Visegrádi Alap 2014-es kiírásaiban.

A Tempus Közalapítványnál folyamatosan lehet jelentkezni a tanár-továbbképzési szemináriumokra, nyári egyetemekre, valamint október végi beadási határidővel CEEPUS hallgatói és oktatói mobilitás programban intézményhez kapcsolódóan vagy freemoverként.

Bővebben: http://www.tpf.hu/pages/content/index.php?page_id=905

A Nemzetközi Visegrádi Alapnál is elérhetőek az aktuális kiírások:

  • Visegrádi Alap ösztöndíjprogram 2014-2015
  • Visegrádi Alap 2014-es kiírása kisprojektekre
  • Visegrádi Alap 2014-es kiírása standard projektekre
  • Hosszútávú, stratégiai programok támogatása

Civil szervezetek és intézmények élveznek jelenleg elsőbbséget elbírálásnál. Az első három kiírásban kulturális együttműködések; tudományos eszmecserék és programok; oktatás; diákcsere; határokon átnyúló együttműködés és turisztikai promóciók terén van lehetőség projektek támogatását kérni. Idén még szeptember 1. és december 1.-i beadási határidővel van lehetőség pályázatok beadására.

Bővebben: http://visegradfund.org/grants/

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.