Árbevétel jelentés

Minden engedéllyel rendelkező képző intézmény figyelmébe!

A felnőttképzési tevékenység folytatásához szükséges engedélyezési eljárásra és követelményrendszerre, a felnőttképzést folytató intézmények nyilvántartásának vezetésére, valamint a felnőttképzést folytató intézmények ellenőrzésére vonatkozó részletes szabályokról szóló 393/2013. (XI. 12.) Korm. rendelet (a továbbiakban: kormányrendelet) 19. § (2) bekezdés értelmében a felnőttképzést folytató intézmény köteles - először az engedély megszerzését követő évben - minden üzleti év fordulónapját követő hatodik hónap tizenötödik napjáig a megelőző évi nettó árbevétel összegét az NSZFH részére bejelenteni, és igazolni azt, hogy rendelkezik az üzleti évét megelőző évnek a felnőttképzésből származó, a számvitelről szóló törvény szerint elszámolt, tényleges értékesítési nettó árbevétele (a továbbiakban: árbevétel) kettő százaléka, de legalább ötszázezer forint mértékű vagyoni biztosítékkal.

Az árbevételről szóló jelentést aláírást követően szkennelve kizárólag elektronikus úton a felnottkepzesiengedely@lab.hu címre kell megküldeni.
Az NSZFH által készített formanyomtatvány itt letölthető.

Forrás: https://www.nive.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=569

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.