Benchmarking Klub

2012. október 25-én harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Nyugat-dunántúli Információ-technológiai és Oktatási Klaszter Benchmarking Klubja. A helyszín ezalkalommal Győrben, a Szintézis Zrt. Tihanyi Árpád utca 2 szám alatt található oktatóterme lesz. A rendezvényen Fejes Ágnes a NYITOK klaszterbizottságának alelönke fog beszámolót tartani a klaszter számára elkészült Piackutatás tapasztalatairól, eredményeiről. A Benchmarking Klub második részében, a klaszter legnagyobb árbevételű vállalata és egyben házigazda Szintézis Zrt. mutatja be több előadás keretében saját jó gyakorlatait.

Minden klasztertagunknak eljuttattuk a rendezvény meghívóját, amit az alábbi linkről le is lehet tölteni:
Meghívó

További fontos információ, hogy ugyanezen a napon és helyen, délután tartjuk a soron következő IT és a felnőttképzés kapcsolatát erősítő workshopot, aminek meghívóját a program véglegesítése után továbbítjuk a tagoknak és a portálon is közzétesszük!

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.