Szerzőknek

Tisztelt Szerzők!

Az alábbiakban olvashatják az új jegyzetek megjelentetésével kapcsolatos legfontosabb információkat:

  • A Széchenyi István Egyetem szenátusa az Egyetem Oktatását támogató anyagok megírásának, kiadásának és forgalmazásának szabályait a 167/2009. (VI.29.) határozatával külön jegyzetszabályzatban fogadta el. Jegyzetszabályzat letöltése
  • A leadásra kerülő kéziratokra vonatkozóan kidolgoztunk egy formai követelményrendszert, amelyet IDE kattintva tud megnézni.
  • Munkájukat segíti műszaki szerkesztőnk, akinek elérhetősége az alábbi:
    Nagy Zoltán
    Kérjük, a technikai, szerkesztési kérdésekkel őt keressék.
  • Az Egyetem jegyzetszabályzata alapján az egyetemmel és a szerzővel felhasználási szerződést kötünk, amelynek alapján évente egyszer az eladott példányszámok alapján jogdíjat fizetünk. A szerződés tartalmáról, feltételeiről a kiadói üzletág vezetője ad tájékoztatást, akinek elérhetősége a Kiadói üzletág/Kapcsolat menüpontban találják.
  • A jegyzetszabályzat hatálya alá nem tartozó könyvek, kiadványok megjelentetésével kapcsolatban kérjük a kiadói üzletág vezetőjével vegyék fel a kapcsolatot.

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.