TÁMOP-4.1.1/A-10/1/KONV-2010-0005

A projekt neve

Térségi munkaerő-piaci alkalmazkodás és előrejelzés intézményi döntéshozatali szervezeti rendszerrel összefüggő fejlesztése valamint nemzetközi versenyképesség javítása a Széchenyi István Egyetemen.

A projekt azonosítója

TÁMOP-4.1.1/A-10/1/KONV-2010-0005

A projekt célja

A Széchenyi István Egyetem a képzési és munkaerő-piaci tapasztalatai alapján egy teljes átfogó fejlesztést kíván megvalósítani. Célunk a munkaerő-piaci keresleti és kínálati oldal összehangolása, a szakmai gyakorlatok támogatása, megbízható minőségirányítási és információs rendszer létrehozása, a hallgatói és oktatói szolgáltatások színesítése és továbbfejlesztése, elégedettségi vizsgálatok és az e-learning rendszer modernizálása és az intézmény nemzetközi versenyképességének javítása.

A projekt időtartama

2010. június 1. - 2012. május 31.

Az Európai Unió és a magyar állam által nyújtott támogatás összege

590.702.244.- Ft

A projekt teljes költsége

621.791.836.- Ft

Universitas-Győr Nonprofit Kft. költségvetése

40.158.800.-Ft

Kedvezményezett

Széchenyi István Egyetem (Konzorciumvezető)
9026 Győr, Egyetem tér 1.
Universitas–Győr Nonprofit Kft. (Konzorciumi partner)
9026 Győr, Egyetem tér 1.
Practing Alapítvány (Konzorciumi partner)
9026 Győr, Egyetem tér 1.
Universitas-Győr Alapítvány (Konzorciumi partner)
9026 Győr, Egyetem tér 1.

A projekt bemutatása

A Széchenyi István Egyetem kiemelt célkitűzése a munkaerőpiac elvárásaihoz való igazodás fejlesztése, az eddigi törekvések tökéletesítése. Ennek érdekében a projekt keretében teljes képzési monitoringjára kerül sor a partnervállalatok bevonásával, megvalósul a Practing gyakorlati képzési program kiterjesztése, ezzel egyidejűleg vállalati mentorrendszer kerül kialakításra, valamint szimulációs gyakorlati képzéseket indít az egyetem.

Az intézményirányítás területén új minőségirányítási, folyamatmenedzsment- és kockázatmenedzsment rendszer, valamint az előző TÁMOP 4.1.1 konstrukciójú pályázatban megvalósuló Vezetői Információs Rendszer (VIR) elemző funkcióját kiegészítő tervezői modul kerül bevezetésre.

A hallgatói és oktatói szolgáltatások fejlesztése területén fontos törekvés a hallgatói elektronikus információs terek további fejlesztése, az egységesített tantárgyi követelmények hallgatói adatbázisába integrálása, a hallgatói tanulmányi előmenetel sikerességét segítő kézikönyv és interaktív CD készítése, tantárgyi felzárkóztatás a problémás tantárgyak területén, valamint az e-learning rendszer kiegészítő fejlesztése.

A nemzetközi versenyképesség fejlesztéséhez elengedhetetlen az intézményi szolgáltatások angol nyelvű rendelkezésre állásának biztosítása, a munkatársak nyelvi készségének fejlesztése, valamint oktatóink külföldi vendégoktatásának támogatása, továbbá az egyetemi honlapok angol nyelvű felületének kialakítása.

A projekttevékenység részeként a célokhoz kapcsolódó épület-felújítás révén különböző minőségirányításhoz, munkaerő-piaci kapcsolattartáshoz szükséges szolgáltató terek, illetve a munkaerő-piaccal való kapcsolattartást és a vállalatalapítást segítő szolgáltatások irodái kerülnek kialakításra.

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.