Cégtörténet

Az UNIVERSITAS-Győr Szolgáltató Közhasznú Társaságot 2002. december 16-án jegyezte be a Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság, mint cégbíróság. A Kht átalakulással jött létre.

Jogelődjét a SZIF-UNIVERSITAS Kft-t az UNIVERSITAS-Győr Alapítvány alapította 1994 szeptemberében. A Kft fő tevékenysége a felnőtt- és egyéb oktatás, valamint a tudományos és műszaki kutatás, fejlesztés, tanácsadás volt. Ennek kiegészítéseként foglalkozott könyvkiadással, kereskedelemmel is.

Az alapítvány kuratóriuma 2002-ben úgy döntött, hogy a társaság tevékenységét szorosabban kell a Széchenyi István Egyetem tevékenységéhez kötni, ezért kezdeményezte a Kft közhasznú szervezetté alakítását.

Az UNIVERSITAS-Győr Kht-t kiemelkedően közhasznú szervezetként jegyezték be. A társadalmi közös szükséglet kielégítéséért felelős szervezet - amellyel a Kht a közhasznú tevékenység folytatására szerződést kötött - a Széchenyi István Egyetem.

A 2006. évi IV. törvény kötelezővé tette a közhasznú társaságok társasági formájának megváltoztatását, így 2007.október 1-el az Universitas-Győr Kht. Universitas-Győr Nonprofit Kft-ként folytatja tevékenységét, továbbra is megőrizve közhasznú státuszát.

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.