Általános tájékoztató

A bolt feladata, hogy a hallgatók számára elérhetővé tegye a tanulmányaik során szükséges tankönyveket, szakkönyveket és az egyetem oktatói által írt jegyzeteket, illetve az elektronikus jegyzetek nyomtatott változatát. Egyedi megrendeléseket is elfogadunk, a kért könyvet a lehető legrövidebb időn belül, kedvező áron beszerezzük.

Boltunkban írószerek, papíráruk széles választéka megtalálható. Füzetek, ceruzák, tollak, írólapok, milliméterpapírok, műszaki rajzlapok, CD, DVD stb.

Állandó szolgáltatásunk a fénymásolás, ahol nagyobb példányszámú másolásra is lehetőség van. A másolt anyagokat kívánságra bespirálozzuk.

A nappali tagozatos hallgatók a bolton keresztül vehetik igénybe a hallgatói normatíva jegyzettámogatásra fordítható részét. Új szolgáltatásunk a diplomakötés, amelyet kevés megrendelés esetén akár 20 percen belül helyben elkészítünk. Lehetőség van a diplomamunka anyagának kinyomtatására is.

Nyitvatartás: Hétfőtől péntekig, 8.00-tól 16.00-ig
Cím: 9026 Győr, Egyetem tér 1.
Tel.: +36 96/613-575
Boltvezető: Balikó Zsuzsanna
Email: bolt##kukac##sze.huKlaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.