Bemutatkozás


Az AUDI Hungaria Motor Kft., a Széchenyi István Egyetem, az Universitas-Győr Alapítvány és az Universitas-Győr Nonprofit Kft. 2012-ben alapította meg az Audi Hungaria Intézetet (AHI) az Universitas-Győr Nonprofit Kft. negyedik önálló üzletágaként. Az Intézet létrehozásának célja a kölcsönös know-how és tapasztalatcsere kiépítése és folyamatos bővítése, az alkalmazásközpontú kutatási és fejlesztési tevékenységek összefogása érdekében.

Az AHI olyan platformot biztosít, amely lehetővé teszi az AUDI Hungaria és a SZE közös K+F+I tevékenységeinek bővítését, az eredmények versenyképes ipari hasznosítását, továbbá az oktatásba való beépítését, valamint a hallgatók és az oktatók számára kutatási tapasztalat megszerzését.

Az Intézet fontos szerepet tölt be az egyetemi oktatói bázis fejlesztésében, az oktatás gyakorlatorientált szemléletének kialakításában, szem előtt tartva a kutatási eredmények üzleti hasznosítását.
Az együttműködés szakmai alapját a Széchenyi István Egyetem AUDI Hungaria Járműmérnöki Karának tanszékei biztosítják, de fokozatosan kapcsolódnak be a munkába az Egyetem más karai, ill. azok tanszékei, továbbá egy-egy projektfeladat erejéig más magyarországi felsőoktatási intézmények oktatói és munkatársai is, ezáltal széles spektrumú járműipari kutatóbázist létrehozva.

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.