E-Jegyzetbolt Kisokos

Az E-Jegyzetbolt piacterén böngészni, keresni lehet az UNIVERSITAS-Győr Nonprofit Kft. által kiadott, illetve forgalmazott könyvek között. A könyvekről számos adat megtalálható (szerzők, cím, kiadó, terjedelem, formátum), és sok esetben a kiadványok tartalomjegyzéke is olvasható.


A felületen jelenleg közvetlen vásárlásra nincs mód, viszont a  ikonra kattintva a kiválasztott kiadványokból lehetőség van egy rendelési lista összeállítására.

A rendelési lista a webes felületen keresztül az Universitas Papír- és Könyvesbolt munkatársai részére automatikusan e-mailben továbbítható.


A Jegyzetbolt munkatársai a rendelési lista megérkezését követően visszaigazoló üzenetet küldenek, mely tartalmazza a kiadványok árára, készletének mennyiségére és a lehetséges átvételi módokra vonatkozó információkat. A rendelés ezt követően pontosítható, véglegesíthető.

Naprakész információ, felvilágosítás kérhető a kiadványokról:

bolt@sze.hu

+36-96/613-575

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.