DIALÓG 2000 Kft. – DIALÓG NYELVSTÚDIÓ

A DIALÓG 2000 Kft keretein belül működő Dialóg Nyelvstúdióban 15 éve folyik német, angol, spanyol, olasz és francia nyelv oktatása, kezdőtől a középfokú, illetve felsőfokú nyelvvizsga előkészítő szintig. A nyelvstúdió Sopron egyik frekventált, csendes, ám busszal és gyalog is könnyen megközelíthető részén, a Deák téren található.

Itt négy különböző méretű tanterem áll a csoportok rendelkezésére, lehetőséget nyújtva a kiscsoportok baráti légkörének kialakulásához, és egyúttal a nagy létszámú csoportok kényelmes elhelyezéséhez is.

Iskolánk 2004 óta akkreditált felnőttképzési intézmény. Tagjai vagyunk a Nyelviskolák Szakmai Egyesületének (NYESZE), és 2008 óta a Minősített és Ajánlott Nyelviskola címmel is rendelkezünk. E cím elnyerése a szigorú szakmai kritériumrendszernek való megfelelésnek köszönhető, s továbbra is a magas színvonalú oktatást követeli meg.

Ugyancsak a nyelviskolában folyó minőségi nyelvoktatás elismerését jelenti, hogy 2007. márciusától iskolánk az Európai Unió egységesített nyelvvizsgarendszerének, az ECL nyelvvizsgának egyik szervező, felkészítő és vizsgáztató helyeként működhet.

Képzéseink sokszínűek, törekszünk minden réteg igényeit kielégíteni, a diákoktól a vállalatvezetőkig.

Beszédcentrikus nyelvtanfolyamainkat mind lakossági mind vállalati csoportok részére ajánljuk. A csoportos oktatás mellett egyéni órákon való részvételt biztosítunk az egyedi igényekkel jelentkező résztvevők számára.

Az általános társalgási tanfolyamokon kívül üzleti szaknyelvi képzéssel is foglalkozunk, ezeket elsősorban céges megrendelőink veszik igénybe. Az elmúlt 15 évben Sopron és vonzáskörzete szinte valamennyi jelentős cégénél folytattunk nyelvi képzéseket.

Oktatóink egyetemet, főiskolát végzett nyelvtanárok, nagy részük nyelvvizsgáztatói igazolvánnyal is rendelkezik.

Oktatómunkánk célja az egységes európai szintrendszer (KER) alapján történő nyelvtanítás, nyelvtudásmérés és értékelés, az Európai Unión belüli mobilitás megalapozása, a beszédközpontú, használható nyelvtudás megszerzésének elősegítése.

DIALÓG 2000 Kft. – DIALÓG NYELVSTÚDIÓ
Megye: Győr-Moson-Sopron
Cím: 9400 Sopron, Deák tér 47
Tel.: +36 99 316 700
E-mail: dialog.sopron@t-online.hu
Web: www.dialognyelvstudio.hu
Akkreditációs lajstromszám: AL-0777
Nyilvántartási szám: 08-0231-05

Üzletember találkozóra készült plakát letöltése

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.