Elérhetőek az első hivatalos nyelvi programkövetelmények!

A 16/2014. (IV. 4.) NGM rendeletben foglaltak szerint KER A1-C2 szintig kidolgozott általános nyelvi programkövetelmények egységesen 960 minimális és 1440 maximális óraszámú, kontaktórás képzésekre vonatkoznak. A programkövetelmények moduljainak száma megegyezik a rendelet által előírt minimális modulszámmal: összesen 17 modult tartalmaznak, megtekinthető a Nemzeti Munkaügyi Hivatal Szakképzési és Felnőttképzési Igazgatóságának honlapján.

A most megjelent programkövetelmények egy moduljának minimális óraszámát kezdő szinten 45 órában határozták meg, ezért a képző intézményeknek, amennyiben a nyelvoktatási gyakorlatuknak megfelelően ettől eltérő óraszámban, illetve a mostani programkövetelményektől eltérő nyelvtani és szókincsbeli felosztásban kívánják az adott nyelvet tanítani, új programkövetelményt kell benyújtaniuk nyilvántartásban vételre.

Bővebben: https://www.nive.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=538

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.