Felnőttképzési konferencia

Elfogadás előtt áll a felnőttképzési törvény módosítása! Az Inventum Tudástár Kft. felnőttképzési konferenciát szervez, melynek előadói  Bertalan Tamás, Dobos Gergely, Dr. Farkas Éva, Dr. Zsuffa Ákos és Nagy Zsolt lesznek.

Az új szabályozás részletes ismertetése, magyarázata és a következmények felmérése a június 11-i konferencia egyik központi témája. A szakmai rendezvényen áttekintésre kerülnek az OKJ-s képzésekre, valamint a belső képzésekre vonatkozó változások, a felnőttképzési és a szakképzési törvény egymásra hatása.  Bemutatásra kerülnek az aktuális forrásbevonási lehetőségek, a pályázatok beadásával kapcsolatos változások.  Pontos képet kaphatnak a résztvevők a minőségbiztosítással kapcsolatos lényeges kérdésekről, a gyakorlat oldaláról közelítve meg a minőségbiztosítási rendszer működése során előforduló problémákat. Az előadók számba veszik a képzési folyamat dokumentumait, az adatszolgáltatás új előírásait és az egységes dokumentum tartalmát is. A rendezvényen plenáris előadások és szekciókban zajló műhelymunka keretében kerülnek feldolgozásra az aktuális kérdések.

A konferenciáról további információk innen tölthetők le.

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.