Felnőttképzési Workshop

2014. január 8-án Győrben tartotta klaszterünk legutóbbi workshopját. A nap témája a felnőttképzési törvény és az annak kapcsán megjelent végrehajtási rendeletek értelmezése, alkalmazása. A workshop előadója és egyben moderátora Bertalan Tamás volt. A workshopon megjelent több mint 20 résztvevő sok kérdést fogalmazott meg, amelyekre közösen kerestük a választ.

Mivel több kérdésre nem sikerült egyértelmű megoldást találni, ezért a tagságnak lehetősége volt megfogalmazni írásban kérdéseit, amelyeket összegyűjtünk és továbbítjuk Odrobina Lászlónak, az NGM Szak- és Felnőttképzési Főosztály osztályvezetőjének. Amennyiben bármely tagunk még kérdést intézne a Főosztályvezető Úrhoz, azt kérem január 31-ig küldje el a klaszter@univgyor.hu címre.

Ugyancsak a workshopon merült fel, hogy a klaszteren belül ajánljuk egymásnak azokat a felnőttképzési szakértőket, akik valamely klasztertagnál dolgoznak vagy kapcsolatban vannak vele. Ennek eredményeként letölthető a szakértői lista, amelynek első soraiban kiemelve találhatók ezek a szakértők.

Az előadás anyagának letöltése

A Felnőttképzési Szakértők Országos Névjegyzékének letöltése

A rendezvényen készült fényképek megtekintése

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.