Fény-Szoft Számítástechnikai Kft.

A Fény-Szoft Számítástechnikai Kft. - jogelődje a Fény-Szoft Gmk. - 1989 óta folytat oktatási tevékenységet. A képzési struktúra kialakításánál szem előtt tartottuk a munkaerőpiac minden szereplőjének - így a munkavállalók és munkáltatók - elvárását, valamint felgyorsult korunk képzéseinkkel szemben támasztott új követelményeit is.

Oktató intézményünk már a kezdetektől elsőrendű szempontként kezelte a minőségi képzés feladatát. Minőségpolitikánk szerves részét képezik az objektív „külső” minőségbiztosítások, ezért alávetettük cégünket a Felnőttképzési Vállalkozások Szövetsége minősítési eljárásának, így 1997-ben minősített taggá váltunk. 2001. november 05-én cégünk az MSZ EN ISO 9001:2000 szabvány előírásainak megfelelő minőségirányítási tanúsítványt kapott, 2003. február 26.-án pedig a FAT határozata alapján cégünk intézményi akkreditációban részesült, melyet 2 alkalommal megújítottunk.

Felnőttképzési tevékenységünk szakmai képzések mellett hatósági-, általános-, és nyelvi képzésekre is kiterjed. 1998-tól ECDL vizsgaközpontként, 2007-től a Kodolányi János Főiskola Társal-KODÓ és Gazdál-KODÓ nyelvvizsga helyeként, 2008-tól pedig a Lexinfo nyelvvizsga helyeként működünk. Számos szakmai képzésben önálló vizsgaszervezési joggal rendelkezünk. Aktuális képzési kínálatunkat megtekinthetik: a http://fenyszoft.hu weboldalon.

Képzési tevékenységünk mellett számítástechnikai eszközök és szoftverek kiskereskedelmével, szervízével, hálózatépítéssel és tanácsadással is foglalkozunk. Saját fejlesztésű szoftvereink elsősorban az adminisztrációs terhek könnyítésében, a könyvviteli tevékenységhez kapcsolódóan ismertek. Képzéseinkhez szükséges szoftvereket is magunk fejlesztjük. Webáruházunkban megtekinthetik boltunk kínálatát és elektronikus rendelésre is lehetőségük nyílik. http://aruhaz.fenyszoft.hu

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk székhelyünkön: 9400 Sopron, Kurucdomb sor 2.

Fény-Szoft Számítástechnikai Kft.
Megye: Győr-Moson-Sopron
Cím: 9400 Sopron, Kurucdomb sor 2.
Tel.: +36 99 511 920
E-mail cím: tanoda@fenyszoft.hu
Web: www.fenyszoft.hu
Akkreditációs lajstromszám: AL-0131
Nyilvántartási szám: 08-0024-04

Üzletember találkozóra készült plakát letöltése

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.