Hatos és Társa Nyelviskola Bt.

A Hatos és Társa Nyelviskolát Hatos Hajnalka alapította 1997-ben.

A nyelviskola a FAT által akkreditált felnőttképzési intézmény, tanúsított ISO minőségirányítási rendszerrel rendelkezik és a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által ajánlott és minősített nyelviskola. A Hatos és Társa Nyelviskola Bt. 2007-ben elnyerte az Európai Nyelvi Díjat, még ugyanebben az évben sikeresen pályázott a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesületnél (EFQM), ahol az „Elkötelezettség a Kiválóságért” (Commite to Excellence) elismerésben részesült. 2011-ben Budapesten újabb minőségbiztosítási díjat vehetett át, és a nyelviskola immár a IIASA-Shiba Díj boldog tulajdonosa.

A Hatos és Társa Nyelviskola Bt. fő tevékenysége a felnőttképzés, ezen belül a nyelvoktatás. Lakossági csoportos és egyéni tanfolyamokat szervezünk, cégek számára egyéni és kiscsoportos általános valamint szaknyelvi nyelvoktatást végzünk kihelyezett nyelvtanfolyamokon. A hagyományosan vezető szerepet betöltő angol és német mellett francia, olasz, spanyol, orosz és magyar nyelvet oktatunk. Szemeszterenként mintegy 900 fő tanul tanfolyamainkon, és több mint 40 cég részére végzünk nyelvtanítást Győrben és környékén, Csornán valamint Mosonmagyaróváron.

Az intézmény a képzési tevékenység mellett nyelvvizsgáztatást is végez. A nyelvvizsgáztatás monopoljellegének megszűnése után a tanáraink többsége szerzett vizsgáztató képesítést valamely nyelvvizsgarendszerben. A nyelviskola az ÖSD, a TársalKODÓ/GazdálKODÓ, az ECL ill. a Zöld Út nyelvvizsgák bejelentett vizsgahelye. Nyelviskolánk a Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Középiskolával együttműködve Euro és BGF nyelvvizsgákat is szervez.

Cégünk harmadik fő tevékenysége a fordítás és tolmácsolás.

Az intézmény alkalmazotti állománya 11 fő. A jelenleg 107 fős tanári gárda többsége alvállalkozóként végez nyelvoktatást, fordítást vagy vizsgáztatást a nyelviskola részére. Tanáraink mindegyike egyetemet vagy főiskolát végzett, tapasztalattal rendelkező szakember.

Hatos és Társa Nyelviskola Bt.
Megye: Győr-Moson-Sopron
Cím: 9151 Börcs, Szabadság u. 25/b
Tel.: +36 96 529 483
Fax: +36 96 529 483
E-mail cím: nyelviskola@hatos.hu
Web: www.hatos.hu
Akkreditációs lajstromszám: AL-0384
Nyilvántartási szám: 08-0079-04

Üzletember találkozóra készült plakát letöltése

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.