Idén is megrendezték az oktatás legnagyobb hazai seregszemléjét

Több mint száz kiállító volt jelen az immár 15. éve megrendezett EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon. Az eseménynek idén a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ A és C csarnoka adott otthont. A nagyszabású expó csaknem 10 ezer négyzetméteren zajlott. A köz- vagy felsőoktatással, szakképzéssel, illetve nyelvoktatással foglalkozó intézmények nemcsak standokkal készülhettek a kiállításra, hanem szakmai előadásokon is megismertethették kínálatukat a célközönségükkel.

A 2015. január 22-24. megrendezett 15. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás a magyar oktatás legjelentősebb és legrangosabb, éves, szakmai seregszemléje, amelyet 2000 óta minden évben megrendez az Educatio Nonprofit Kft. A 10 ezer négyzetméteres helyszín több mint száz kiállítónak – köztük a legtöbb magyar egyetemeknek és főiskolának, a taneszköz-forgalmazóknak, a tankönyvkiadóknak, szakképző intézményeknek, a nyelviskoláknak – adott lehetőséget a bemutatkozásra.

A kiállítás célja idén is az volt, hogy még több hazai és külföldi kiállító számára teremtse meg a bemutatkozás lehetőségét. Minden olyan köz- és felsőoktatási intézményt, szervezetet és céget vártak, amely bármilyen módon kapcsolódik az oktatáshoz, beleértve a külföldi oktatási intézményeket, cégeket is.

A látogatók a kiállítói standok mellett szakmai előadásokon ismerkedhettek meg az oktatás jelenével és jövőjével. A kiállítóknak is lehetőségük volt a központi programhoz kapcsolódva – a standos megjelenés mellett – prezentációkon keresztül is megismertetni kínálatukat célcsoportjukkal.

A kiállítás áttekinthetősége érdekében a kiállítókat a tevékenységi területük alapján tematikai csoportokba rendezték a hasonló tevékenységet folytató kiállítók azonos szekcióba kerültek.

Bővebb információt a rendezvény hivatalos honlapján (http://kiallitas.educatio.hu/) olvashatnak.

Forrás: https://nive.hu/

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.