Információs rendszer a felnőttképzésről

Felnőttképzési információs rendszert indított a Munkástanácsok.  A JóKépzés.hu weblapon a jó színvonalú, iskolán kívüli felnőtt képzőhelyeket szerepeltetik - jelentette be Palkovics Imre, a Munkástanácsok elnöke egy sajtótájékoztatón.

A szakszervezet a munkaerő-piaci szolgáltatást azzal a szándékkal indította, hogy a munkavállalókat hozzásegítse a jó minőségű felnőttképzési lehetőség megismeréséhez, ami szükséges lehet a munka megtartásához, illetve az elhelyezkedéshez.

Az információs rendszer népszerűsítéséről Pesti Imre kormánymegbízott, Budapest Főváros Kormányhivatalának vezetője és Palkovics Imre, a Munkástanácsok elnöke együttműködési megállapodást is kötött.

A Munkástanácsok Országos Szövetsége elnöke ismertette, hogy az információs rendszerben többi között OKJ-s képzések, nyelvi képzések, egyéb képzők által ajánlott programok szerepelnek, feltüntetik a felnőttképzéshez kapcsolódó támogatásokat is, a képzési kínálathoz online is lehet kapcsolódni.
Palkovics Imre elmondta, hogy a JóKépzés.hu témában a kormányhivatalokkal való együttműködést szeretnék az egész ország területére kiterjeszteni.

forrás: http://www.hrportal.hu/hr/informacios-rendszer-a-felnottkepzesrol-20140219.html

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.