Képzési programok megküldése az NSZFH-nak

A 2016. január 1-től hatályos változás szerint a 393/2013. (XI. 12.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Korm. rendelet) 15. § (4) bekezdése szerint a felnőttképzést folytató intézmény a módosított képzési programot – legkésőbb a képzési program alapján megvalósuló képzés megkezdésének napján – elektronikus úton megküldi az NSZFH-nak. 2014. december 31-ig hatályos szabályozás szerint ellenőrzés esetén, amennyiben az intézmény előzetes tájékoztatást kap, három nappal az ellenőrzés előtt kellett megküldeni a programokat. Ezt a régi szabályozást írta felül a fenti szabály.

A programokat a https://felnottkepzesiengedely.munka.hu felületen a főmenüben található Módosított programok feltöltése elnevezésű oldalon kell feltölteni.

Az NSZFH kérése alapján ugyancsak itt kell feltölteni azokat a módosított programokat, amelyek a fent hivatkozott jogszabályi hely hatályba lépése előtt (2015. december 31-ig) készültek és az alapján képzés indult. Ennek határideje 2016. január 25. Azokat a módosított programokat nem kell feltölteni, amelyekben csupán olyan jogszabályi rendelkezések átvezetése történt, amelyek az engedélyezés során benyújtott képzési programok szakmai tartalmát, illetve a program struktúráját (modulszerkezetét) lényegében nem érintették.

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.