Klasztertagok a VII. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásáron

A hetedik alkalommal megrendezett esemény érdekes programot ígér azoknak, akik 2016. április 6-án, szerdán ellátogatnak a Széchenyi Egyetem aulájába. Harmincöt standon mutatkoznak be azok a találmányok, amelyek néhány év múlva talán a mindennapjaink részei lesznek. Intelligens pendrive, 3D-s SUDOKU, görkorcsolya, kádlift, elektromos hajó hajtás – csak néhány példa a kiállításon látható újdonságokból.

Elsősorban kisebb cégek, kezdő vállalkozások és egyéni fejlesztők innovatív találmányai tekinthetők meg, akik a bemutatkozási lehetőség mellett a kapcsolatépítés céljával jelentkeztek a rendezvényre. A kiállítók között lesz a Hatos és Társa Nyelviskola Kft és az Infoartnet Kft.

Érdemes végigsétálni a bemutatott érdekességek között, amelyek hol az izgalmas alapötletükkel, hol hiánypótlóan praktikus mivoltukkal hívják fel magukra a figyelmet. Megismerhetjük a balesetmentes közlekedés segítő Stop Hám-ot, nézhetünk kollaboratív robotokat, összecsukható, elektromos robogókat, de bemutatkozik a Seosiker on-line weboldal elemző eszköz is.

A 9 és 16 óra között ingyenesen látogatható kiállítás, amelyhez szakmai programok, előadások is kapcsolódnak, lehetőséget teremt arra, hogy egymásra találjanak a feltalálók és a befektetők, segítve a ma még csak prototípus fázisban lévő találmányok gyártásba kerülését.

Izgalmas napban lehet része annak, aki 2016. április 6-án ellátogat Győrbe, a Széchenyi István Egyetemre.

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.