Konferenciák felnőttképzők számára

2016. február 2-án Budapesten kerül megrendezésre a „Lépéselőny 2016: felkészülés a felnőttképzés idei kulcstémáira” című konferencia. A „kulcstémák”: a felnőttképzési törvény 2016. január 1-jén hatályba lépő változásai, a 393/2013 (XI. 12.) Kormányrendelet módosításai, a külső értékeléssel kapcsolatos fontos tudnivalók, a hatósági ellenőrzésre való felkészülés. Részletes információk innét tölthetőek le (http://www.inventum.hu/szakkepzes-felnottkepzes-2)

„Tudáskontroll: felkészülés az ellenőrzésre” című műhelymunka-sorozat hatékony segítséget ad az alapos felkészüléshez az intézményi ellenőrzésre. Műhelymunka keretében 8 x 45 percben kerülnek a hangsúlyos kérdések áttekintésre. A limitált létszám (max. 25 fő) lehetővé teszi a résztvevők és szakértők közötti eredményes interakciót. Részletes információk innét tölthetőek le (http://www.inventum.hu/)

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.