LRG É-L Gazdasági-műszaki Elemző és Szakértő Iroda Kft.

Az LRG Kft. a Széchenyi István Egyetem oktatói által létrehozott tipikus spin-off vállalkozás. Az egyetemi oktató és kutatómunka során felhalmozott tudásbázison nyújt értéknövelt szolgáltatásokat az üzleti tanácsadás és infokommunikációs rendszerfejlesztés és üzemeltetés területén. Fő profilja az egyedi IKT rendszerek fejlesztése az IKT-val segített életvitel (AAL) és a lézeres mérőműszerek területén. A LED lámpák fejlesztése és gyártása tekintetében kívánunk előrébb lépni a jövőben.

Az LRG Kft. az elmúlt időszakban több eredményes K+F+I projektben vett részt. Ezen tevékenységében a fő irányvonalat a minőségbiztosítást támogató integrált mérő, adatfeldolgozó, és minősítő berendezések képviselik. Továbbá sikeresen értékesíti beágyazott rendszerekhez alkalmas programozói kapacitását a vezérlés technika, adatgyűjtés, adatfeldolgozásban egy olyan speciális keretrendszer segítségével, melynek fejlesztői felülete, moduláris felépítése nagyban gyorsítja az elméleti megoldások tesztelhető gyakorlatra fordítását.

Üzleti koncepció: saját fejlesztésű termékekkel kívánunk betörni a világítástechnikai piacra. A vevők igényeihez megfelelően alakítható termékválasztékkal rendelkezünk. A termékválasztásnál illetve kialakításnál törekedtünk illetve a jövőben is törekedni fogunk az energiatakarékosságra, mely az egyik legfontosabb szempont a környezetvédelem és a vevői igények mellett.

Vállalkozás jellemzői

 • Magyar termékfejlesztés
 • Stabil tudásbázis
 • Kreatív fejlesztőgárda
 • Pontos méréstechnika
 • Alapos tesztelés
 • Felelősségteljes piaci viselkedés
 • Tiszta üzleti modell

Termék, vagy szolgáltatás meghatározása: energiatakarékos világítótestek, továbbá a különböző helyszínek és vevői igényeknek megfelelően, rugalmasan alakítható termékkör. Minden termékünk esetében fontos az esztétikai megjelenés, illetve a környezetbe való beillesztés. Továbbá célunk a felhasználók komfortérzetének kielégítése is.

Üzleti lehetőség kiaknázásának módja: a termékeink megkülönböztető jegye az energiatakarékosság. Legfontosabb versenyelőny az ipari kivitel és a tartós, újrafelhasználható anyagokból való szerkezet alkalmazása. A versenyelőny üzleti szempontból viszonylag könnyen és objektív módon kimutatható a hagyományos világítási berendezésekkel való összehasonlításban, illetve a távol-keleti hasonló termékek gyártóival szemben.

Célpiac: irodaházak, iskolák, csarnokok, raktárbázisok, különböző ipari létesítmények beruházói, építői, illetve üzemeltetői

Vállalkozás eredményei:

 • Komplett helyettesítő termékcsalád kifejlesztése
 • Egyedi világítási rendszer kifejlesztése
 • Komplett gyártósor üzembe helyezése megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató MNV Zrt. tulajdonolta vállalkozásnál (ERFO Nonprofit Kft. Budapest)
 • Ipari teszteredmények (Algida, LeBelier, Suzuki, Csepeli Szabadkikötő, autószalonok, pékség, könyvesbolt stb.), mindenhol maximálisan pozitív eredménnyel
 • Elindult értékesítés (direkt eladás)
 • Számtalan nagy egyedi megrendelés

LRG É-L Gazdasági-műszaki Elemző és Szakértő Iroda Kft.
Megye: Győr-Moson-Sopron
Cím: 9028 Győr, Rozgonyi utca 2.
Tel: +36 20 297 6484
Web: lrg.hu
E-mail: lrg@lrg.hu
Adószám: 12494213-2-08
Statisztikai számjel: 12494213 7414 113 08
Cégjegyzék szám: 08-09-008939
Ügyvezető: Dr. Élő Gábor

Üzletember találkozóra készült plakát letöltése

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.