Megújult a Webmaster Tools!

Minden weboldal birtokosnak ajánlott eszközévé vált mára a Google Webmaster Tools. Már nem csak a weboldal fejlesztői találnak itt fontos információkat a weboldalhoz, hanem az informatikában kevésbé jártas, statisztikákra és analízisekre éhező tulajdonosok is.

Ha már a Google Analytics világában kiismered magad, a mostani Webmaster Tools újdonság biztosan boldoggá tesz. Eddig közzétett helyezés jelző, amely a keresőbeli kifejezésekre vonatkozott, most szélesebb körben nyújt analízist a keresési szokásokra vonatkozóan.
Egyszerű kezelhetőség jellemzi, hiszen már előre rögzített lehetőségeket kínálva csak kattintanunk kell, hogy mely lekérdezési elemet szeretnénk grafikonon látni és az alatt táblázatban.
Előnye, hogy mindez le is tölthető a későbbi összehasonlítások céljából.

Nem használtad még a Webmaster Toolst?

A Google Webmester eszközök Googlebot szemléletben elemzi weboldalad. A legbiztosabb linkelési információkat innen kaphatod. Láthatod, hogy a Google mennyi aloldaladat indexelte már; mely URL-nél van indexelési hiba; a Googlebot szemében melyek a leggyakrabban használt és ezért relevánsnak ítélt kulcsszavaid, hogy a legfontosabbakat említsem.

Célszerű rászánni egy kis időt és havonta legalább egyszer ránézni főként az indexelési állapotokra, mert lehet, hogy egy apró hiba van csak a weboldaladon, de az megakadályozza a feltérképezést és ezzel nagyon sok látogatót veszítesz.

A Google Webmaster Tools elérése: http://www.google.com/webmasters/tools

forrás: http://seosiker.hu/blog/megujult-a-webmaster-tools

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.