Observans Képzési Szolgáltató Kft.

Az Observans Kft. céljai, szolgáltatásai

Az Observans Képzési Szolgáltató Kft. a felnőttképzés, tartalomfejlesztés és tartalomszolgáltatás területén fejti ki tevékenységeit. Valamennyi tevékenységterületünkön súlyt fektetünk az infokommunikációs eszközök alkalmazására, a kommunikációs folyamatok hatékonyságának növelésére.

Az Observans Képzési Szolgáltató Kft. a felnőttképzés, tananyagfejlesztés, tartalomfejlesztés, tájékoztatás területén kínálja szakértői, képzési szolgáltatásait.

Az Observans mint képzési vállalkozás

Képzési vállalkozásként a profilunknak megfelelő, tehát elsődlegesen képzésmódszertani, tananyag-fejlesztési, tájékoztatási, kommunikációs és marketing kommunikációs továbbképzéseket, képzéseket kínálunk a felnőttképzés, iskolarendszerű szakképzés területén működő szakembereknek. (Felnőttképzési nyilvántartási számunk: 00155-2008; Intézményakkreditációs lajstromszámunk: AL-2003)

Célcsoportjaink

Valamennyi képzésünk kötődik a tanuláshoz, tanításhoz, a tudás megosztásához. Célcsoportunkba azok tartoznak, akik szeretnék tudásukat bővíteni, szeretnének sikeresebbek lenni a tanulásban és a tanításban.

Képzési megközelítésünk

Képzéseink során a tudással rendelkező felnőtt képességeit szeretnénk kibontakoztatni, segíteni meglévő tudása gyarapításában. Képzéseink gyakorlatközpontúak. Irányított aktív tanulás alatt a munkaformák és módszerek variábilis alkalmazását értjük. Valamennyi képzésünk esetében súlyt fektetünk az infokommunikációs technológia alkalmazására.

Tananyagfejlesztési szolgáltatásunk

A tananyagfejlesztési szolgáltatásunk egy olyan szolgáltatási csomag, amely az ötlet megjelenésétől a nyomdai kivitelezésig magába foglalja a teljes tananyagfejlesztés folyamatát. A szolgáltatási csomagból igény szerint választhatóak ki és kombinálhatóak egymással az egyes szolgáltatáselemek.

A fejlesztési folyamat valamennyi résztvevőjét felkészítjük feladatára, tananyagfejlesztői képzésinket fejlesztési projektekbe építve és önálló képzési programként is megszervezzük. Két akkreditált továbbképzéssel rendelkezünk:

  • Kompetencia alapú program és tananyagfejlesztés - 30 órás akkreditált pedagógus továbbképzés
  • Tananyag és tartalomfejlesztés - 120 órás (56 óra kontakt oktatás, 64 óra irányított aktív tanulás) akkreditált felnőttképzési program

E-learning

Az oktatási keretrendszereket sokféleképpen nevezik, de nem az a lényeg, hogy hogyan hívják őket, hanem az, hogy mire használhatóak. Az Observans Képzési Szolgáltató Kft. saját távoktatási vagy blended képzéseiben is használja az ILIAS és Moodle keretrendszereket, ezért saját rendszereinkben elérhetővé teszünk olyan DEMO tananyagokat, tájékoztató anyagokat is, amelyek segítségével bárki kipróbálhatja, megtekintheti, mit tudnak ezek a rendszerek.

Kipróbálás

Amennyiben úgy látja, hogy érdemes kipróbálni a gyakorlatban is, mit tudnak ezek az alkalmazások, akkor szívesen készítjük fel kollégáit, rövidebb (néhány napos) és  hosszabb (akár többször 120 órás akkreditált) képzések keretében a tutori/tanári, tananyagfejlesztői, adminisztrátori szerepre, feladatokra. Ahhoz, hogy partnereink az első intézményi tapasztalatokat megszerezzék, szívesen rendelkezésre bocsátjuk saját rendszereinket.

Telepítés, testreszabás, üzemeltetés

Ha a választott rendszer kiállta a próbát, szívesen közreműködünk a telepítésében, arculatának testre szabásában, finomhangolásában, akár a rendszer üzemeltetésének terheit is átvállaljuk.

Az Observans mint szakmai szolgáltató

Szakmai szolgáltatóként képző intézmények, és képzéssel, tartalomfejlesztéssel, tartalomszolgáltatással foglakozó szervezetek számára szervezetfejlesztési, intézményirányítási, tananyag-fejlesztési, pályázati és akkreditációs (mind program, mind intézmény akkreditációs) tevékenységek megvalósításában vállalunk szerepet.

Observans Képzési Szolgáltató Kft.
Megye: Pest
Cím: 2013 Pomáz, Török u. 29.
Web: www.observans.hu

Üzletember találkozóra készült plakát letöltése

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.