Szakmai Fórum

2012. november 22-én negyedik alkalommal került megrendezésre a Nyugat-dunántúli Információ-technológiai és Oktatási Klaszter Szakmai Fóruma. A rendezvény két témát érintett, az egyik keretében Lovass Tibor, a Nyugati-Régió Kommunikációs Közhasznú Egyesület, WEST-PANNON Audiovizuális Médiaklaszter elnöke tartott előadást. Prezentációjában bemutatta a jelenlévők számára a Médiaklaszter legújabb felmérését és a Médiaklaszter által nyújtott szolgáltatásokat is. Az előadás során több alkalommal is érdekes beszélgetések alakultak ki az előadó és a tagok között.
A szakmai fórum második részében kerekasztal beszélgetés során osztották meg a klasztertagok egymással a TÁMOP 2.1.2 pályázatba való bekapcsolódással kapcsán felmerült kérdéseiket, tapasztalataikat. Az egyeztetés eredményeként az érdekelt tagok szorosabbra tudták fűzni egymással a szakmai kapcsolatukat és megegyeztek, hogy kölcsönös információküldéssel segítik egymás munkáját.

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.