Szakmai Fórum Sopronban

2012 november 22-én Sopronban tartja a Nyugat-dunántúli Információ-technológiai és Oktatási Klaszter negyedik Szakmai Fórumát.

A rendezvény az alábbi témákat fogja érinteni:

  • A Nyugati Régió Kommunikációs Egyesület, és a West Pannon Médiaklaszter a közelmúltban készíttetett egy felmérés a régió lakossága, valamint a civil szervezetek és a vállalkozók körében a helyi médiumokkal kapcsolatban. Ezeknek a kutatásoknak az eredményei valamint a médiaklaszter által nyújtott szolgáltatások kerülnek bemutatásra,  illetve reményeink szerint a NYITOK tagjainak részvételével beszélgetést generálunk a témában. A médiaklaszter kutatásának főbb kérdései: Hol és milyen üzeneteket keres, illetve vár a régió lakossága a helyi médiumoktól? Mi jellemzi médiafogyasztásukat? Milyen újszerű kommunikációs lehetőségek nyílnak a térség új médiumaiban? Melyek a kor kommunikációs kihívásai?
  • Többen megkerestek minket a TÁMOP 2.1.2-es pályázathoz vállalkozóként való csatlakozás kérdéseivel. Mivel ez egy nagyon jó lehetőség a felnőttképző cégeknek és legtöbben már foglalkoznak a kérdéssel, szeretnék egy beszélgetést erről, aminek folyamán  mindenki fel tudja tenni kérdéseit, meg tudjuk beszélni a problémákat és azokat a pontokat ahol az egyes képzők együtt tudnak működni! Ennek kapcsán minden felnőttképzéssel foglalkozó klasztertagtól kérem, hogy ha lehet előre, e-mailben küldje el a klaszter@univgyor.hu címre az esetleges kérdéseket, problémákat, hogy fel tudjunk ezekre készülni, utána tudjuk mi is járni és segíteni tudjunk a klasztertagoknak!

Meghívó

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.