Széchenyi Kártya Program

Soha nem látott mélységben a kamatok!

A Magyar Nemzeti Bank döntése alapján 1,05 %-ra csökkentett jegybanki alapkamat következtében a Széchenyi Kártya Program termékeinek kamatai történelmi mélységbe süllyedtek.

Széchenyi Beruházási Hitel 0,55 % /év

Széchenyi Önerő Kiegészítő Hitel: 0,55% /év

Széchenyi Támogatást Megelőlegező Hitel: 0,05% / év

Agrár Széchenyi Kártya: 1,05% / év

Széchenyi Kártya Forgóeszközhitel: 3,05%/ év

Széchenyi Kártya Folyószámlahitel:4,05% / év

A Széchenyi Kártya Program 2002. évi bevezetése óta, de a hazai vállalkozói hitelpiac történelmében sem volt még példa arra, hogy bármely hitel éves kamatszintje elérte vagy megközelítette volna a 0%-os szintet.

Krisán László, a Kavosz Zrt. vezérigazgatója szerint mindezek miatt a Széchenyi Kártya Program mára egy komoly, ikonikus jelentőségű termékké vált, hiszen a Támogatást Megelőlegező Hitel nettó kamata épphogy a 0 % szint felett van, illetve további két SZKP hitel éves nettó kamata alakul 0,5 % körül. Különös jelentőséggel bír, hogy az ugrásszerűen növekvő igénylésszámokat mutató Agrár Széchenyi Kártya nettó éves kamata is rendkívül kedvező (1 % körüli).

A közeljövőben a várakozások szerint az alapkamat további csökkenésére lehet számítani, ez esetben viszont olyan érdekes helyzet alakulhat ki, hogy a Széchenyi Támogatást Megelőlegező Hitel éves nettó kamata mínuszba (0% alá) fordulhat át.

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.