Szintézis Informatikai Zrt.

A Szintézis Informatikai Zrt. első leányvállalata 1987-ben jött létre Győrött. A vállalat fő tevékenységi területei a szoftvergyártás, az informatikai szaktanácsadás, személyi számítógépek forgalmazása, valamint szervizszolgáltatás volt. Az értékesített és szervizelt berendezések köre és az alkalmazói szoftverek fejlesztése kezdetben győri, majd országos vállalatoknál folyamatosan bővült.

A Szintézis napjainkra már egy cégcsoporttá nőtte ki magát (kirendeltségek: Budapest, Salgótarján - leányvállatok: Szombathely, Szeged, Dombóvár), melynek központja Győrben található. Szolgáltatásink határon átnyúló lehetőséget biztosítanak az érdeklődőknek, mivel Romániában és Szlovákiában is a Magyarországon megtalálható szolgáltatási palettával tudjuk szolgálni ügyfeleinket.

Kiemelt tevékenységeink:

Szoftverfejlesztés: Cégünk szoftverfejlesztő részlege felhasználói célrendszerek kialakításával foglalkozik WINDOWS, Linux és mobil operációs rendszer környezetekben. A Szintézis ZRt. saját fejlesztésű rendszerei: Cronis kasszarendszer (APEH engedélyes), SZIKE készletrendszer, Szintézis Éttermi Segéd, Főkönyvi rendszer, Bér rendszer, Egyedi fejlesztések
Retail tevékenységeink: 1995 óta foglalkozik a Szintézis Informatikai ZRt.a vonalkódos technológián alapuló kereskedelmi rendszerek fejlesztésével és értékesítésével. A Szintézis cégcsoport által fejlesztett szoftver ma már négy országban, több mint 10000 pénztárkasszán fut.
Ügyfélszolgálat: A cég szolgáltatási portfoliójának meghatározó része az ügyfeleknek nyújtott szakmai támogatás, a nap 24 órájában. Rendszerintegráció: Teljes körű informatikai megoldásokkal, kulcsrakész rendszerek telepítésével szolgáljuk ügyfeleink igényeit.

További szolgáltatásaink:

  • Szerviz szolgáltatások
  • Vállalatirányítási rendszer (ERP)
  • Hardver és szoftver termékek forgalmazása
  • Rendszerüzemeltetés
  • Hálózattervezés, hálózatépítés
  • Üzletmenet folytonosság
  • Hálózattervezés, hálózatépítés
  • Oktatás – Szintézis Akadémia

Szintézis Informatikai Zrt.
Megye: Győr-Moson-Sopron
Cím: 9023 Győr, Tihanyi Á u. 2.
Tel.: +36 96 502 211
Fax: +36 96 318 658
E-mail cím: info@szintezis.hu
Web: www.szintezis.hu
Akkreditációs lajtstromszám: AL-0306
Nyilvántartási szám: 08-0117-04

Üzletember találkozóra készült plakát letöltése

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.