Tagsági Ülés

2012. szeptember 26-án Szombathelyen rendeztük meg a klaszter idei alapítói ülését. Az ülésen 18 klasztertag képviseltette magát, így a határozatképességhez szükséges 2/3-os jelenléti küszöb teljesült. A napirendi pontok között szerepelt Nagy Zsolt klaszterbizottsági elnök beszámolója az elmúlt évben a klaszterben végzett munkáról, Tahin János klasztermenedzser pályázati beszámolója és egy alapszabály módosítási javaslat. Az alapszabály módosítás tartalmában egyszerűsítéseket hozott a klaszter belépési adminisztrációjában valamint létrehozta annak lehetőségét, hogy a Nyugat-dunántúli régión kívülről érkező cégek is csatlakozhassanak a klaszterhez, amíg ezeknek a cégeknek a száma nem haladja meg a klaszter tagság 20%-át. A javaslatot a tagság egyhangúlag elfogadta!

fotók a rendezvényről...

Az alapítói ülés jó hangulatban telt, alkalmat adott a tagok közötti kapcsolatépítésre, véleménycserére, reméljük a következő találkozók is hasonló tagi aktivitással valósulnak meg.

Köszönjük mindenkinek, hogy eljött! A portálunkra a rendezvényről fényképeket helyezünk el, hogy azok a tagok is betekinthessen az ülésen történtekbe, akik nem tudtak az ülésen részt venni.

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.