TÁMOP 2.3.4.B-13/1-2013-0001 - „Dolgozva tanulj!”

Támogatott mesterképzések és mestervizsgák

Pályázat célja:

A Szakképzési törvény 31 § (1) előírása szerint 2015. szeptember 1-től külső képzőhelyen gyakorlati oktatóként – azon szakképesítések tekintetében, amelyekben a szakképzésért felelős miniszter kiadta a mestervizsga követelményt - csak mesterlevéllel rendelkező szakember tevékenykedhet.

Az átmeneti időszakban - 2015. szeptember 1-ig - a TÁMOP 2.3.4.B 13/1 „Dolgozva tanulj” pályázati projekt  keretében 80 %-os támogatási lehetőség nyílik a mesterlevéllel még nem rendelkező gyakorlati oktatók számára a mesterlevél megszerzéséhez.

Kik kaphatnak támogatást?

Tanulószerződés és/vagy együttműködési megállapodás keretében az iskolai rendszerű szakképzésben gyakorlati képzés szervezőjeként illetve folytatójaként résztvevő gazdálkodó szervezetek gyakorlati oktatói, akik vállalják, hogy a mesterképzés képzési és vizsga költségeit a 20%  önrésszel egészítik ki, továbbá megfelelnek a mesterképzési és vizsgaszabályzat adott szakmára előírt jelentkezési követelményeinek.

Az elbírálás során előnyben részesülnek azon gazdálkodó szervezetek szakoktatói

  • akik eddig is több tanulóval /magas óraszámban/ évek óta foglalkoztak iskolai rendszerű gyakorlati képzéssel
  • a hiány szakképesítésre készítenek fel
  • a gazdálkodó szervezet tanulószerződés keretében foglalkoztatja a tanulókat

A jelentkezéseket a területi kereskedelmi és iparkamarákhoz kell benyújtani, támogatás megyénként biztosított létszámkeret erejéig történhet.

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.