Technika Gépjárművezető-képző Kft.

Társaságunk 1990. január 1-én alakult és a budapesti székhelyű Kulturált Közlekedésért Alapítvány égisze alatt működünk, amely Magyarország valamennyi megyéjében székelő iskolákat fogja össze.

A Technika Kft. tevékenységi köre a járművezető képzés. A lakosság irányába történő szolgáltatásunk a 90-es évek előtt is működött, de innentől folyamatosan előtérbe került, mivel mind személyi, mind a tárgyi feltételek adottak voltak.

Iskolánk folyamatosan ellátja és teljesíti az alapítói elvárásokat. Korlátolt Felelősségű társaságként, egyszemélyi vezetés az ügyvezető igazgató, aki egyben tagja az Alapítvány (Budapest) Igazgató Tanácsának és Zala megye érdekeit képviseli.

Jelenleg is közvetlen kapcsolatban állunk Zala megye összes általános, és középiskolai intézményeivel. Tanulóink, hallgatóink köre folyamatosan növekvő tendenciát mutat, mely a bevételünkben is megmutatkozik.

A korszerű, fejlődő járműparkkal növekvő oktatói állománnyal tartjuk fenn szolgáltatási körünket, mely egyre nagyobb teret hódít Zala megyében.

Iskolánk jelenleg is a megye piacvezető, legnagyobb autósiskolája, mely rendelkezik képzési és vizsga feltételekkel is.

MSZ EN ISO9001:2009 minősítéssel rendelkező intézmény lettünk 2002. október 30-al.

A Technika Kft. Zala megye legnagyobb autósiskolája, amely az alábbi helyszíneken (kirendeltségeken) végzi munkáját.

  • Nagykanizsa
  • Zalaegerszeg
  • Keszthely
  • Lenti
  • Nagyatád, Tapolca

Társaságunk megalakulása óta, folyamatosan arra törekszik, hogy megfeleljen a korszerű felnőttoktatás követelményeinek és bővülő szolgáltatásaival, javuló technikai feltételekkel megfeleljen a vevői igényeknek, és a törvények, rendeletek és utasítások ide vonatkozó részét maradéktalanul betartsa és betartassa. Fontos feladatunknak tartjuk a piaci szegmentumok pontos feltérképezését.

Technika Gépjárművezető-képző Kft.
Megye: Zala
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi u. 26/f
Tel.: +36 92 313 681, +36 70 770 6377
E-mail: technikazalaegerszeg@gmail.com
Akkreditációs lajtstromszám: AL-0182
Nyilvántartási szám: 20-088-05

Üzletember találkozóra készült plakát letöltése

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.