TIT Öveges József Ismeretterjesztő és Szakképző Egyesület

Az 1990. június 2-án alapított TIT Öveges József Ismeretterjesztő Egyesület a TIT Zala Megyei Szervezetének jogutódjaként végzi tevékenységét.

Az Elnökség irányításával biztosítja tudományos ismeretterjesztő és az iskolarendszeren kívüli felnőttképzési, szakképzési funkció működését.

Munkánkat alapvetően meghatározza a több mint másfél évszázados hagyomány és az a tekintély, presztízs ami a Tudományos Ismeretterjesztő Társulatot országosan jellemzi.

Névadónk Öveges József professzor (1895-1979) a legismertebb magyar fizikus, a zalai kötődésen túl a tudományos hitelességet, a tudományos ismeretterjesztés iránti elkötelezettséget is jelenti számunkra. Ez a szellemiség szakképzési üzleti tevékenységünkben is meghatározó.

Tevékenységünkben egyre növekvő szerepet tölt be a szakképzés, ezt jelzi egyesületünk nevének 2004 -ben történő megváltozása is.

Fő üzletpolitikai elvünk a partnerekkel történő napi kapcsolattartás, a megtervezett marketing munka, melynek legfontosabb elemei a korrekt árképzés, a hallgató és gyakorlat centrikusság. A szakképzésben elért eredményeink a jogszabályi változások folyamatos követését, és ezzel összhangban a munkáltatói, partneri igényekhez történő rugalmas alkalmazkodást jelzik.

Szakképesítő és továbbképző tanfolyamainkat egyedi megállapodás alapján és igény szerint kihelyezett formában is szervezzük.

Kiemelt figyelmet fordítunk a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat hagyományos nagyrendezvényeire, mint a Magyar Tudomány Ünnepe, a Magyar Nyelv Hete, a Kultúra Napja, a Társadalomtudományi és Természettudományi Hetek stb. Különösen örvendetes a kisvárosok ( Zalaszentgrót, Letenye, Lenti ) aktív előadásos ismeretterjesztő munkája, illetve a faluközösségek ( Cserszegtomaj, Rezi, Gellénháza stb. ) népfőiskolai kurzusai.

Folyamatosan működnek Zalaegerszegen és Nagykanizsán a természettudományi és társadalomtudományi középiskolai konferenciák. A tehetséggondozást szolgáló megyei levelezős versenyeket továbbra is kiemelten kezeljük, 2007-ben a matematika és számítástechnika mellett csillagászatban is hirdettünk versenyt.

A Zalaegerszegi Városi Televízióval közös szervezésű „Egerszegi Tudományos Esték” ( Egerszegi TV Egyetem ) sorozatokat folyamatosan szervezünk, tudományos előadásokkal, kiemelkedő felkészültségű népszerű előadókkal.

Egyesületünk a Felnőttképzési Vállalkozások Szövetségének 1998 óta tagja.

2002 szeptember 1-től került bevezetésre az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszer. Felnőttképzési Intézményi Akkreditációnkat 2006-ban újítottuk meg, 2007. május 23-tól pedig alapító tagjai vagyunk az Akkreditált Felnőttképzési Intézmények Országos Egyesületének.

Megye: Zala
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Dísz tér 7. II. emelet
Tel.: 36 92 510 102
E-mail: titzala@t-online.hu
Web: www.titzala.hu
Akkreditációs lajstromszám: AL-0047
Nyilvántartási szám: 20-0212-05

Üzletember találkozóra készült plakát letöltése

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.