Türr István Képző és Kutató Intézet

A hátrányos helyzetű csoportok felzárkózását és a közfoglalkoztatás rendszerében való közreműködését kiemelt feladatként végző, állami felnőttképzési és kutatásmódszertani intézmény.

A kilencvenes évek elején létrehozott Regionális Képző Központok hálózatának bázisán egyesített, országos hatáskörű szervezet rendelkezik mindazzal a közel két évtizedes felnőttképzési tevékenységgel, valamint a kapcsolódó munkaerő- piaci szolgáltatások ellátása révén felhalmozott tapasztalati tudással, mely a társadalmi felzárkózáspolitika eszközeinek eredményes alkalmazásához szükséges.

A munkaerőpiacon és a mindennapi élethelyzetekben egyaránt komoly nehézségekkel és erős korlátokkal küzdő rétegek foglalkoztatásának bővítése, képzettségének, kompetenciáinak fejlesztése, lakhatási feltételeinek javítása, valamint a szolgáltatásokhoz való hozzáférésük elősegítése határozza meg a szervezet központi feladatkörét.

Területi felzárkózási koordinációs központként ezért egy olyan intézményi partnerségi viszonyrendszer kialakítására törekszik – különösen a területfejlesztési folyamatok beavatkozását leginkább igénylő kistérségekben –, mely hosszútávon fenntartható, formális kapcsolati hálózattá minősülve támogatja az érintettek esélyeinek javítását.

Türr István Képző és Kutató Intézet
Megye: Vas
Cím: 9700 Szombathely, Akacs M. u. 1-3
Tel: +36 94 336 740
Fax: +36 94 331 455
E-mail: szombathely@tkki.hu
Web: www.tkki.hu
Akkreditációs lajstromszám: AL 0008
Nyilvántartási szám: 01-0790-04

Üzletember találkozóra készült plakát letöltése

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.