Új szolgáltatással bővült a Portálunk

Klaszterünk portálja már működik a nyitokklaszter.hu oldalon, amelyen folyamatosan megtalálhatóak híreink, rendezvényeink összefoglalója, az azokon készült fényképek, továbbá a klaszter munkájához kapcsolódó információk.

A portál a folyamatos fejlesztés eredményeként egy teljesen új szolgáltatással bővült!

Az új multisite funkció lehetővé teszi, hogy minden klasztertag egy saját honlapot, oldalt hozzon létre, rövid idő alatt, teljesen ingyenesen!

Az új oldal lehetőséget nyújt arra, hogy a már meglévő honlap címét megtartva, ebbe a modern, sok szolgáltatással bíró portálszerkezetbe átköltöztesse mindenki az oldalát, teljesen ingyenesen. Természetesen az ingyenesség az üzemeltetésre is vonatkozik.

Az üzemeltetést klasztertagunk, az Infoartnet Kft végzi, akik szívesen állnak rendelkezésre a honlapok kialakításában és igény esetén az oldal kezeléséhez szükséges oktatást is megtartják a klasztertagoknak.

A portálhoz kapcsolt honlap így nem csak egy modern megjelenést, de több látogatót, olcsó fenntartást is biztosít minden csatlakozó számára.

Arra is lehetőség nyílik, hogy aki fenn kívánja tartani jelenlegi honlapját, a már meglévő honlapja mellett egy csökkentett tartalommal bíró - például csak a képzések feltöltésével - új oldalt alakítson ki, amelynek a címe lehet például: universitas.nyitokklaszter.hu. (tagnév.nyitokklaszter.hu). Ebben az esetben a feltöltött  (dátummal megadott) események megjelennek minden aloldalon és a nyitokklaszter főoldalán is, ezzel is növelve a Google találatok lehetőségét!

A rendszer főbb tulajdonságairól és előnyeiről az alábbi linken található tájékoztató, ahol egy minta is látható a megvalósításra:

http://infoartnet.nyitokklaszter.hu/kezdooldal

A közeljövőben minden klasztertaggal telefonon is felveszi a kapcsolatot a klasztermenedzser, hogy a multisite szolgáltatás bevezetésének igénye esetén erről egyeztessen.

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.