Universitas-Győr Nonprofit Kft.

Az Universitas-Győr Nonprofit Kft a jogelőd társaságokat is számítva 1992 óta működik, tevékenységét 2007. október óta nonprofit kft formában végzi. Tulajdonosai az Universitas- Győr Alapítvány és a Széchenyi István Egyetem. Az Universitas-Győr Nonprofit Kft. legfontosabb feladata, hogy tevékenységével segítse a Széchenyi István Egyetem oktatási, tudományos, kutatási, továbbképzési és ismeretterjesztési tevékenységét.

Munkáját három üzletágban végzi. A szellemi szolgáltató üzletág fontos szerepet tölt be az egyetem és a gazdasági élet szereplői közötti kapcsolat megteremtésében, erősítésében. Számos kutatási, fejlesztési, mérnöki munka készült a Kft. működése során, amely a gazdasági élet szinte minden területét lefedi. A társaság kiadói üzletága könyvkiadóként számos egyetemi jegyzetet, kiadványt, periodikát jelentet meg, és önálló papír és könyvesboltot is üzemeltet. A Kft. akkreditált felnőttképzési intézményként működeti oktatási üzletágát. Képzéseit elsősorban vállalati megkeresésekre szervezi, eleget téve egyedi képzési igényeknek is. A három üzletágat összeköti a „TUDÁS”. Ennek megszerzése, megjelenítése és továbbadása elválaszthatatlan egységként jelenik meg a társaság szervezeti felépítésében, tevékenységében, céljaiban.

A Kft. akkreditált felnőttképző intézmény, illetve rendelkezik tanusított MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszerrel.

A főállású munkavállalók száma jelenleg 10 fő, amelyből 2 fő rendelkezik Phd fokozattal és további 5 fő felsőfokú végzettséggel.

A Kft. ellátja a Nyugat-dunántúli Információtechnológiai és Oktatási Klaszter munkaszervezeti feladatait.

UNIVERSITAS-Győr Nonpofit Kft.
Megye: Győr-Moson-Sopron
Cím: 9026 Győr, Egyetem tér 1.
Tel.: +36 96 503 457
Fax: +36 96 503 458
E-mail: oktatas@univgyor.hu
Web (multisite): www.univgyor.hu
Akkreditációs lajstromszám: AL-0203
Nyilvántartási szám: 08-0179-04

Üzletember találkozóra készült plakát letöltése

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.