Üzletember találkozó

2013. április 9-én Győrben, a Széchenyi István Egyetemen tartjuk következő üzletember találkozónkat. A rendezvény a Széchenyi István Egyetem Regionális Állásbörzéjéhez csatlakozik, így lehetőség nyílik klaszterünket és szolgáltatásainkat bemutatni a több mint 50 jelenlévő vállalkozás képviselőinek. A rendezvény kitűnő lehetőséget teremt a személyes kapcsolatok kialakítására különösen azért, mert a rendezvényre a vállalatok főként a HR és képzés területén dolgozó munkatársaikat delegálják, akik a legtöbb esetben a vállalati képzéseket is tervezik, felügyelik. A rendezvényen klaszterünk standdal lesz jelen, ahol a tagok személyesen is képviselhetik magunkat, míg a vállalatok képviselőivel folytatott kétoldalú egyeztetésekhez külön termet is biztosítunk.

Külön kiállítási térben a klasztertagokról készült tablókon keresztül is bemutatkoznak a tagok, valamint gondoskodunk az eddig elkészült anyagaink széleskörű terjesztéséről. Amennyiben valamely klasztertagunk személyesen nem tud részt venni, akkor kérjük, hogy saját marketing anyagait küldje el címünkre, melyet a résztvevő vállalatok képviselőinek személyesen adunk át. A részvétellel és megjelenéssel kapcsolatos további információkat Tahin János klasztermenedzser nyújt.

Minden klasztertagunkat sok szeretettel várunk!

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.