Üzleti reggelik, avagy üzletszerzés máshogyan

Nagy Zoltán az Infoartnet Kft. ügyvezetője ajánlotta figyelmünkbe a BCC elnevezésű üzleti reggeliket, amelyek saját tapasztalata szerint hatékony üzletszerzési lehetőséget biztosítanak, ezért röviden összeszedtük a BCC legfontosabb jellemzőit és ajánljuk a klasztertagok figyelmébe!

Mi a Business Contact Community (BCC)?

Üzleti kapcsolatépítésre és üzletszerzésrespecializálódott szervezet, ahol a tagok többletforgalmat generálnak azáltal, hogy személyes kapcsolatrendszerükön keresztül ajánlásokat adnak egymásnak. Együttműködésük jutalékmentes, bizalomra és barátságra épül.

Miért hatékony a BCC szervezete?

Rendszeres üzleti reggelik biztosítják az üzleti kapcsolatépítést és üzletszerzést. Előre meghatározott forgatókönyv alapján a tagok és vendégek megismerik egymás profilját, és ajánlásokat adnak potenciális ügyfelekhez, vagy együttműködő partnerekhez.

Miért érdemes megismerned a BCC-t?

Hatékony és jó hangulatú csapatban…

  • egyszerű és kényelmes bemutatkozási lehetőség.
  • újszerű és eredményes ügyfélszerzési stratégia.
  • stratégiai partneri együttműködések.
  • rohamosan fejlődő bizalmi kapcsolatrendszer.
  • innovatív módszerek, ötletek és lehetőségek.

Kíváncsi vagy a BCC-re?

Látogass el vendégként 2 reggelire, hogy megismerd a működést, így saját tapasztalataidból alkothatsz véleményt a benne rejlő üzleti potenciálról. Megismerheted a tagokat, és az üzleti kapcsolatépítés hatékony és laza formáját, hogy ajánlásokkal gazdagon térj haza.

forrás:  http://bcc-hungary.hu/

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.