V. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásár

A Széchenyi István Egyetemen 2014. április 9-én (szerdán) megrendezésre kerülő V. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásáron való részvételre várja a Széchenyi István Egyetem és az UNIVERSITAS-Győr Nonprofit Kft. a Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyék területén székhellyel rendelkező kutatást-fejlesztést folytató vállalkozások, innovátorok, egyéni feltalálók, kutatók, oktatók és diákok jelentkezését.

A kiállításon a következő feltételekkel lehet részt venni:

Az Innovációs Kiállításon a szervezők lehetőséget biztosítanak az utóbbi 3 évben kifejlesztett új termékek és/vagy szolgáltatások és jelentős fejlesztési eredmények, partnerkeresés és üzletszerzési céllal történő bemutatkozásának.

A Találmányi Vásáron olyan szabadalmaztatott vagy szabadalmi eljárás alatt álló magyar találmánnyal (beleértve használati mintát és új növényfajtát) lehet szerepelni, amelynek a hasznosítása 2014. áprilisig már megkezdődött. Ennek megfelelően a pályázónak rendelkeznie kell bemutatható prototípussal, termékkel, működő eljárással vagy szolgáltatással.

A szervezők azon vállalkozásoknak és magánszemélyeknek is bemutatkozási lehetőséget biztosítanak, akik az egyetemisták, kutatók és a szélesebb szakmai közönség érdeklődését felkeltő szakmai és technológiai bemutatót (pl. 3D nyomtatás) kívánnak tartani standjukon vagy szakmai workshop formájában.

további információ: http://univgyor.hu/v-innovacios-kiallitas-2014

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.