Vizsgaelnökök, vizsgabizottsági tagok és vizsgajegyzők részére felkészítő programok

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal 2015 nyarán vizsgaelnökök, vizsgabizottsági tagok és vizsgajegyzők részére felkészítő programokat szervez, melyek a jogszabályi változásokra, különös tekintettel a 315/2013. (VIII. 28.) Kormányrendelet ismertetésére és alkalmazására épülnek.

A programok az alábbi helyszíneken és időpontokban kerülnek megszervezésre:

Időpont
(online jelentkezés)

Felkészítő program címe
(program letöltése)

Helyszín

2015. július 9.

Szakmai vizsgaelnökök és vizsgabizottsági tagok felkészítő programja

Budapest

2015. szeptember 10.

Szakmai vizsgajegyzők felkészítő programja

Budapest

2015. szeptember 17.

Szakmai vizsgaelnökök és vizsgabizottsági tagok felkészítő programja

Budapest

2015. szeptember 22.

Szakmai vizsgajegyzők felkészítő programja

Balatonboglár

Jelentkezni az online jelentkezési lap kitöltésével az időpontra kattintva lehet. A szakmai programok a felkészítések címére kattintva elérhetők.

A részvételi költség a szakmai programon kívül tartalmazza a kávé, ásványvíz és a vizsgaelnöki továbbképzésen az ebéd költségét is.

Kérjük, hogy a részvételi költséget csak azután legyenek szívesek befizetni, miután az rendezvény megerősítéséről a tájékoztató e-mailt megkapták.

A jelentkezések regisztrációja beérkezési sorrendben történik, minimum 50 fő, maximum 70 fő jelentkezését tudjuk elfogadni a programokra. Ha betelt a létszám, nem lesz elérhető a jelentkezési lap az online felületen.

Regisztrációval és lemondással kapcsolatos információ: Leffler Adrienn képzési szakreferens, e-mail: lefflera@lab.hu, telefon: 431-6566

forrás: https://www.nive.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=592:nszfh-vizsgaelnok-es-tagi-felkeszito-programok-2015&catid=10&Itemid=166

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.