Workshop a felnőttképző intézmények ellenőrzéséről 2016. május 26. Szombathely

2016. május 26-án Szombathelyen, a Vas Megyei TIT székházában, egy tucat résztvevővel fórumot tartottunk a felnőttképző intézmények külső értékeléséről, hatósági ellenőrzéséről, és az OKJ módosításával kapcsolatos kérdésekről.

Gondolatébresztő rövid prezentációk után a résztvevők fogalmazták meg tapasztalatikat, elvárásaikat a külső értékeléssel kapcsolatban. Azok a résztvevők, aki már átestek a hatósági ellenőrzésen, nagyon hasznos benyomásokat, emlékeket osztottak meg azokkal, akik még előtte állnak. A két moderátor, Bertalan Tamás és Nagy Zsolt segítségével praktikus tanácsokat vihettek haza a résztvevők a hatósági ellenőrzésre való felkészüléssel, és a felnőttképző intézmény viselkedésével kapcsolatban az ellenőrzésen. Arról is szó esett, hogy a felnőttképzők milyen üzleti stratégiával igyekeznek eredményesnek lenni ezekben a számunkra forrás-szegényes időszakban, milyen költségvetési, ill. EU-s források megnyílása tervezett a közeljövőben a lakossági, a kkv, ill. a nagyvállalati célcsoport számára.

A workshopon készült képek megtekintése

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.