Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szakképzési és Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft.

A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szakképzési és Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. – jogelődjei tevékenységét is beszámítva - több, mint 10 éve folytat felnőttképzési tevékenységet. A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szakképzési és Szolgáltató Közhasznú Társaságot 2006. évben – jogelődjeinek összevonásával - alapította a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, mely 2009. május 1-től nonprofit Kft. társasági formában működik.

Az intézmény 2008. január 9. óta akkreditált felnőttképzési intézményként folytatja tevékenységét.

1996 óta szervezünk mesterképzést, több szakmában - az adott szakmára vonatkozó mesterképzés szakmai és vizsgakövetelményeiről szóló rendeletekben foglalt - szakmai végzettséggel és az előírt szakmai gyakorlattal rendelkező szakemberek részére. Intézményünk a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával kötött megállapodás alapján szervezi és bonyolítja a mesterképzéseket, melynek célja, hogy biztosítsa

  • a szakmai tevékenységek magasabb szintű gyakorlása érdekében minden szakember számára a magasabb szakmai elismertséget jelölő minősítés elérésének lehetőségét
  • a tanulók képzéséhez szükséges, magas szintű szakmai és pedagógiai ismeretek elsajátítását,
  • a vállalkozás indításához, sikeres működtetéséhez szükséges ismeretek elsajátítását
  • a vállalkozások megfeleljenek az egyes szakmákban a vonatkozó jogszabályokban meghatározott működési feltételeknek

A képzések tehát azoknak az ambiciózus szakembereknek szólnak, akik a szakmai ismereteiket,, készségeiket „mesteri szintre” kívánják emelni, vagy már mester szinten is művelik.

Az elmúlt évek során több mint negyven alkalommal 13 szakmában (autószerelő, autóvillamossági szerelő, asztalos, ács-állványozó, cukrász, fodrász, gázvezeték- és készülékszerelő, hegesztő, kozmetikus, kőműves, pék, szakács, villanyszerelő) indult képzés, melyeken közel 600 mesterjelölt vett részt és szerzett mesteroklevelet.

A mesterkurzusok mellett OKJ-s tanfolyamokat szerveztünk (pl.: villanyszerelő, fogyóelektródás hegesztő, volframelektródás hegesztő, kőműves, ács-állványozó, építményszigetelő, beton- és vasbetonszerelő, hűtő- és klímaberendezés-szerelő, karbantartó, pék, CNC-forgácsoló), illetve más képzőintézményekkel közös szervezésben bonyolítottunk le képzéseket (pl. villamos képzések, kézlábápoló és műkörömépítő képzés, masszőr, stb.).

Kiemelt célunk, hogy képzési kínálatunk a lehető legjobban igazodjon a gazdaság, a vállalkozók igényeihez, azon képzési igényeket kielégítve, melyekre vonatkozóan aktuálisan képzési kínálat-hiány mutatkozik. Alapvető fontosságúnak érezzük, hogy képzéseinkkel hozzásegítsük hallgatóinkat az egész életen át történő tanulásban való részvételhez.

Célunk, hogy intézményünk feladatait hatékonyan, magas szakmai színvonalon, a jogszabályi előírások betartásával és szakmai követelmények figyelembevételével végezzük és folyamatosan fejlesszük.

A képzések esetében a hangsúlyt arra helyezzük, hogy képzést befejező hallgató eredményesen tudja használni a tanfolyamainkon megszerzett tudást. El kívánjuk érni, hogy az intézményüknél végzett hallgatók jó minőségű, gyakorlatban használható tudást szerezzenek. Kiemelten fontos számunkra, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, és a tanfolyam befejezését követően egy következő alkalommal ismét hallgatóként vagy megrendelőként dolgozhassunk együtt.

ZMKIK Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft.
Megye: Zala
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi S. u. 24.
Tel.: +36 92 550 513
E-mail: zmkik@zmkik.hu
Web: www.zmkik.hu
Akkreditációs lajstromszám: AL-1725
Nyilvántartási szám: 20-0063-06

Üzletember találkozóra készült plakát letöltése

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.