Zenit Nyelviskola

A Zenit Nyelviskola 1997-ben kezdte meg működését Szombathely belvárosában, és rövid idő alatt a város egyik legismertebb és legkedveltebb nyelviskolájává vált. Ezt bizonyítja az iskolában a kezdetektől napjainkig nyelvet tanulók szép száma, a visszatérő nyelvtanulók magas aránya, az oktatók és tantermek számának növekedése.

A nyelviskola Szombathely belvárosában, a Szily János u. 40. első emeletén található, ahol hét, korszerűen, ugyanakkor barátságos és családias légkörben berendezett tanteremben folyik az oktatás angol, német, francia, spanyol és olasz nyelveken, kiscsoportos és egyéni formában.

A Zenit Nyelviskola engedélyezett felnőttképzési intézmény, ami garantálja, hogy az iskolában szakmailag magas szintű oktatómunka folyik és a szervezés és a háttérmunka is megfelel a törvényi és szakmai követelményeknek. Továbbá ez teszi azt is lehetővé, hogy időről időre INGYENES és/vagy államilag támogatott tanfolyamokat tartson hallgatóinknak hazai vagy Európai Uniós pályázati forrásokból. Ilyen támogatott képzés keretében vett részt a méltán nagysikerű TÁMOP 2.1.2. Tudásod a jövőd projektjében és jelenleg is aktív – és a sikeres nyelvvizsgázók számának tekintetében is – rendkívül eredményes képzőhelye az OFA által lebonyolított Diplomamentő programnak.

A Zenit Nyelviskola 2009 óta az Euroexam Nyelvvizsgaközpont akkreditált vizsgahelye, így a nyelvtanulóknak lehetőségük van helyben, a megszokott környezetben, angol és német nyelvből alap-, közép-, vagy felsőfokú, (B1, B2, C1 szintű) nemzetközileg és államilag elismert egy-, vagy kétnyelvű általános vagy szakmailag bővített nyelvvizsgát tenni.

A Zenit Nyelviskola vállal kihelyezett tanfolyamokat céges megrendelők számára is, számos szombathelyi székhelyű vállalatot, de távolabbi neves céget is partnerkörében tudhat. A céges oktatások óraszáma, intenzitása egyéni egyeztetés függvénye.

Nyelvoktatási tevékenysége mellett végez ingyenes szintfelmérést, képzési tanácsadást, illetve fordítást, tolmácsolást.

Zenit Lingua Nyelviskola Kft.
Megye: Vas
Cím: 9700 Szombathely, Szily J. u. 40 I/2
Tel.: +36 94 342 510
Fax: +36 94 342 510
E-mail cím: info@zenitlingua.t-online.hu
Web: www.zenitnyelviskola.hu
Felnőttképzési engedélyezési szám: E-000492/2014

Klaszter térkép

Fontosabb események

Eseménynaptár

Hírlevél feliratkozás

NAIH-90942/2015.

Jelentkezés tagnak

Jelentkezzen klasztertagnak!
Töltse ki a jelentkezési lapot, nyomtassa ki, majd postai úton juttassa el hozzánk.

 

A kitöltött jelentkezési lap megnyitásához legalább MS Office 2007 SP2 vagy OpenOffice program szükséges. Az OpenOffice-t a következő helyről töltheti le ingyenesen: http://www.openoffice.org/hu/

 

Tovább a jelentkezéshez

Weblap készítés: Infoartnet Kft.